Parit kaupunkikuvat

Oolrait, nyt voisin laittaa  vähän kuvia tulemaan. Oon tosin ollu hyyyvin laiska kuvien kanssa... Kaikki kuvat mitä oon ottanu, on vaan maisemista :D Muut on kyl ottanu kuvia mis esiintyy ihmisiä, mut ite en oo jotenkin vaan ottanu. No, nää kuvat on otettu ekana ja tokana päivänä millon oli siis pilvistä sun muuta. Kuvia klikkaamalla ne näkyy isompina.



Tässä on vähän puistokuvia. Mun mielestä ite kaupunki, se rakennuksien ja ihmisten laaja kirjo yms., on kaikista hienoimman näköstä mut en oo tähän mennessä ainakaan malttanu ottaa viel yhtään kuvia siellä. Eli vähän sama ku juhlien kanssa liian usein; mitä hauskempaa aikaa, sitä vähemmän kuvia.

 Ruma lintu :D Siis nää linnut täällä on ihan hulluja! Aurinkoisena aamuna kuulostaa, ku apinalauma mesois ikkunan takana. Muutenkin ne on tosi hassun kuulosia. Täällä on papukaijoja vapaana! Oon ihmetelly lintumaailmaa enemmän ku koskaan näinä muutamina päivinä :D



Tässä näkyykin jo vähän enemmän yleisiä turistikuvia; Harbour Bridge ja korkeita taloja. Yhtään hyvää kuvaa Oopperatalosta en oo kyl ottanu, enkä pakollista posekuvaa sen edessä - vielä.


Yritin korjata asian ottamalla kuvan talon sisältä. Ei kyllä kerro paljoa; eipä se tuossa näytä juuri normaalia konserttisalia kummoisemmalta.


Pimeellä tää kaupunki on niiiiin kivan näkönen. Just nytkin, kun istun tässä parvekkeella ja kattelen pimeetä maisemaa, näkyy pimeitä laaksoja täynnä valoikkunoita. Ihanan näköstä.

Että tämmöistä täällä. Yritän ryhdistäytyä ja ottaa enemmän ja parempia kuvia, että näkisitte miltä täällä itseasiassa näyttää. Koska mun mielestä Sydney on vaan niiin hieno paikka; mielettömän värikäs, arkkitehtuurisesti mielenkiintonen ja merta melkein kaikkialla. I like!

Hyvät pääsisäiset!
xx
3 Responses
  1. CrucifySorrow Says:

    Aa oon ihan fiiliksissä täällä ku lueskelen näitä! 8DDD

    Näyttää niin siistiltä! Mut toi lintu _on ruma.. XD

    Odotan posekuvaa oopperatalon kanssa ♥

  2. Sanelma Says:

    haha, posekuva tulossa ;D en tiiä millon, mut pakkohan sekin on ottaa!
    eikö ookin toi lintu ruma! mäkin angstasin siitä :D eikä se oo ees rumin, mut tosi iso :D

  3. Anonyymi Says:

    nonih kuulostaa ihanalta!!! KUVIA <3

    - janina

abcs