Biitseilyä, kiertelyä, sushia, opiskelua ja maailman paras herkkutuokio

Ja taas, heti edellisen postauksen perään toinen postaus. Tsekatkaa siis se aiempikin, kiitos :D

Lautalla tultiin siis tämmöiseen biitsipaikkaan, Manlyyn. 
Siellä oli vaikka mitä kivoja kauppoja, löydettiin mm. itämainen sisustuskauppa, mistä voisin roudata niin paljon tavaraa kotiin, jos olis vaan rahaa ja keino saada ne ehjänä kotiin. Paras löytö oli kuitenkin semmonen suklaakahvila, missä tehdään se suklaa iteki ja siellä oli vaikka mitä ihania suklaa-asioita!
Mulla ei ollut käteistä, eli piti maksaa kortilla. Kortilla maksamisen raja oli kuitenkin 15$, eli pelkkä kaakao ei riittänyt. No, ei kauheesti harmittanut ottaa siihen jotain lisäksi.... Otin siis mokkakaakaon, vohvelia suklaalla ja mansikoita. Oli varmaan parhainta suklaata koskaan. Eli parempaa kuin mikään muu. Olin täydellisen onnellinen näillä herkutellessani. Ihanaa.

 

En tajunnut ottaa keskustasta kuvia, harmi. Siellä oli tavallaan kaks eri pääkatua; toinen, hieno ja värikäs turisteille ja toinen vähän karumpi paikallisille. Kävin ekaa kertaa kunnolla kiertelemässä vaate- ja kenkäkauppoja ja oli kyllä iso hillitseminen itteni kanssa etten shoppaillu hulluna kaikkee ihania vaatteita yms. En ostanut yhtään mitään, vauuu. Vähän jäi kyllä nakertamaan pinkit Converset, 49 puntaa... Saako Suomesta noin edullisesti, ei kai?

Koska olin unohtanut ottaa biksut mukaan enkä löytänyt mitään erityisen kivoja mitkä olisi voinut ostaa, en käyny uimassa. Kahlaamassa kylläkin ja pakko sanoo et se vesi tuntu kylmältä, hrrr..... Ehkä siihen tottuu sitten kun kunnolla pääsee kosketuksiin veden kanssa. Ajateltiin mennä surffauskurssille tässä piakkoin, mikä olis aika siistiä. Kai se on pakko kokeilla surffaamista ku tänne asti on tultu? ;)
Mutta siis. Päivä oli tosi hauska. En tiiä välittyykö ilo kuvista, mutta kuitenkin oli aivan ihana päivä.

Nyt nukkumaan, väsyttää niin vietävästi.

Hyvät yöt!
xx
5 Responses
  1. Sara Says:

    ootte söpöjä jordanin kanssa!

    ps. kelpais olla australiassa - nää suomen kelit ei oo mitään kehuttavia, vaikka on tässä jo jotain parannusta tapahtunut.. :D

  2. Anonyymi Says:

    Mitenkäs ne Jortsun opiskelut? Jane ei tykkää...
    Äippä

  3. jenni Says:

    heei missä ja miten ootte tavannu sun poikaystävän kanssa? =) ps on tosi ihania kuvia, iteki himottais kyllä nyt joku ulkomaan reissu, ei oikeen tää suomen keli innostais :P

  4. Sanelma Says:

    sara: joo me ollaan itekin mietitty että ollaankohan jo vähän liian söpöjä :D toivottavasti suomes paranis nyt kelit, ainaki toukokuun loppuun mennessä...

    äiti: kyllä ne edistyy; eilisiltakin vietettiin 3h kirjastossa, jortsu opiskelemas ja mä pääsykokeisiin valmistautumassa. en vaan jaksanu kirjottaa tänne :) kohta lähetään taas lueskelemaan.

    jenni: kiitti :) jordan oli suomessa vaihdossa viime vuoden samalla ja asu samalla paikkakunnalla jne. eli näin tutustuttiin :)

  5. Anonyymi Says:

    ihania kuvia oikeesti! nii kesästä! olispa jo täälläkin, mut ei tää kyl vedä mitään vertoja aussin ilmastolle :D

    - janina

abcs