Eipä ihmeitä-postaus

Moimoimoii!

 
Solo, lemppari sitruunalimsa.

Tulin vaan laittamaan parit turhat kuvat tänne eilisestä puistochillauksesta ja tän päivän Darling Harbourissa vaeltelusta. Eikö oo sulonen nimi satamalle; Darling Harbour? Mun mielestä on. Säät on täällä ollu ihania, aurinkoa ja hellettä, omnomnom. Ei muuta, öitäpöitä, heippa. 
xx
 
P.S. Vaikka olinkin kuullut jo etukäteen aussien kierrätystavoista, silti ne järkyttää. Ja ärsyttää. Okei, kai sitä pääsee ite helpommalla, jos heittää ruuanjätteet ja paperit ja muovit ja tölkit ja lasipullot ja vaikka mitkä muut kaikki samaan roskikseen. Silti, tekis välillä mieli asettaa joku oma pieni kierrätyspiste kadun varteen. Tyhjillä pulloilla ja tölkeillä tienais hyvät ruokarahat, jos ne siis vaan olis kierrätettäviä!
6 Responses
 1. Anonyymi Says:

  :) Tuli tuosta limusta mieleen, että onko siellä hyvänmakuisia oluita? Fosters taitaa olla tunnetuin Suomessa...? Tee joku pieni raportti niistäkin, niin tiedän maistella oikeita litkuja, jos joskus pääsen Ausseihin :)

  T. Nestori

 2. Anne Says:

  Löytyy siis jotain huonoakin siitä unelmamaasta...Hienoa,että susta, kummityttö, on kasvanut tollanen TIEDOSTAVA nuori nainen. Tonne puistochillaukseen mäkin olisin halunnut,aurinkoa,please!!!Kuvat oli tosi darling! pus Anne

 3. Anne Says:

  Ps.Janne kiinnostaisi kovasti myös tuo Nestorin toivoma olutlista.Mulle kelpaa kaikki muut listat! Anne

 4. Anonyymi Says:

  Ääh!
  Taidan sittenkin AIKAISTAA paluulentoasi! Vaikka jo ensi viikolle! Kurjaa, ettei sulla ole siellä mitään kivaa tekemistä: kotona saat sitten lajitella ja kierrättää ja siivota ym. mielin määrin.
  Äippä <3

 5. kengiina Says:

  eih sanelma! laita se kengurut hyppii -juttu takasin! vaikka tonne noitten rumien lintujen(:D) yms perään!

  vaikuttaa aika paratiisimaiselta se olo siellä etten sanois:)! täällä sataa just jotain lumen ja veden yhdistelmää... mahtia

  ootko muuten oikeesti nähny kenguruita? koska jos et niin älä vaan jätä sitä tekemättä! no joo pidä hauskaa ja varo auspuffeja! =D

 6. Sanelma Says:

  Nestori ja Anne (ja Janne!): Mun olutmaistelut on ollu tosi merkkitiedottomia, eli siis en oikein tiedä minkä merkkisiä oluita on tullu nautiskeltua. Mut voisin ehkä ruveta vähän tiedostavammaks olutmerkkien suhteen :D Hyvää se aussiolut kuitenkin on! Mut jos jotain listoja teen, ni ne taitaa olla enemmän sit Annen mieleen :)

  Äiskä: Taitais jäädä mun paikka koneessa tyhjäks, jos ens viikolla sen siirtäisit... :)

  Iina!!!: Hahaha sun kommentit saa mut aina kyllä nauramaan! :D En oo vielä tutustunu kenguihin ku ei olla vielä käyty eläintarhassa. Täällä kaupungissa ku niitä ei oikein näy vapaana :D Mut haluun kyllä nähä niitä vielä! Ja koaliakin.
  Pidä säkin hauskaa siellä räntäloskassa, kohta on kuitenkin jo VAPPU ja harmittaa ku en oo teiän kans siellä sillon! :)

abcs