Aurinkoinen paiva maailmanpyorassa

Moikka taas!

Ensimmaiseksi, kaytan paikallista konetta eli parit kirjaimet muuttuu nyt a:ksi jne. Toiseksi, vasyttaa tosi paljon ni kirjotan vaan vahan mita mieleen tulee sen kummempia miettimatta, eli yrittakaa vaikka keskittya noihin kuviin. Jepulis.

Taa paiva vietettiin siis opiskelemassa Harbour Bridgen talla puolen. Oli uskomattoman kaunis saa; aurinkoinen mutta tuulinen, eli oli sopivan vilpoinen ja lammin samaan aikaan. Hmm... No, ma en kylla saanu opiskeltua yhtaan kun fiilistelin vaan nakymia ja muuta, mutta tutkailin sitakin innokkaampana Janinan antamaa opaskirjaa Sydneysta. Tajusin, et taallahan on vaikka mita kaikkee mita haluun tehda ja nahda! Pitaa tosin vahan karsia, etta mita pystyy tekemaan jne. 

Mut siis. Mentiin bussilla ja junalla tanne. Mun opiskelijakortti ei muuten kay taalla, eli ne perii multa yli kaksinkertaisen hinnan verrattuna paikallisiin opiskelijoihin. Arrinmurrin. Joskus onnistuu saamaan alennuksen lukiolaiskortilla, jee....

Oli siisti nahda satama-alue talta puolelta. Kaytiin syomassa kahvilassa tassa ihan lahella, mika oli kylla aika kiskuripaikka mutta no joo. Tulipa masu tayteen! Ennen sita kaytiin myos suht pelottavassa Luna Parkissa maailmanpyorassa. Eka vahan jannitti, mut eipa se mennykaan sitten niin korkeelle! Mut oikeesti; se huvipuisto oli aika spuuki. Hrrr, en viittiny ottaa edes kuvia ku tuli kylmia vareita. Otin vaan sisaantulosta, mika kertoo jo vahan miten pelottavasti aussivanhemmat yrittaa viihdyttaa lapsiaan.


Illalla mentiin viela kiertelemaan baareja, kavastiin nopsaan mm. Bar 333:ssa semmosessa suomalaisten kokoontumisessa. Se oli kylla tosi nopee visiitti ku piti jo rientaa. Ennen kotiinlahtoa kaytiin viela siina ihanassa suklaapaikassa, talla kertaa vaan Sydneyn keskustassa ja loydettiin taas vaikka mita mukavaa. Sielta saa suklaapizzaa! Ja siella on isot saavit taynna nestemaista suklaata. Otin kuvia, mut kamera on alhaalla enka jaksa hakea eli taytynee lisata ne myohemmin. Sortsiportsi.

Paluumatkalla bussissa jarkytyin aussilaisista varhaisteineista. Tuli aika mummo-olo, kun paivittelin naita 13-14-vuotiaita bilelapsia. En keksi mitaan siistia nimee niille. Onhan omalla paikkakunnallakin kylla nahty naita, mutta naa veti vertoja jo niille. Rupesi ihan harmittamaan kun ne on viela lapsia :(

Jo riittaa tammonen paivittely :D Jalkoihin sattuu enka jaksa olla enaa hereilla. Musta tuntuu, etta angstaan tanne blogiin aina vaikka siis ei mulla oo taalla kylla mitaan angstattavaa, hahah. Nyt meen nukkumaan, jos paasis aamulla hereille ennen 11:sta. Ei haluu aina missata parhaita biitsiaurinkoja!

Kauniita unia!
xx
5 Responses
  1. Anonyymi Says:

    Vau! Jopas olet saanut mahtumaan vajaaseen kahteen viikkoon monenmoista;)

    Opiskelua, hmmmm.... Näinköhän onnistuu?

    Terkut Jordanille!

    Tommi

  2. Anonyymi Says:

    aussibaarit! OIJOI!

    - Janina

    ps. sori ku nää mun kommentit on nii huonoja mut haluun tehdä tiedettäväks että luen jokaisen postauksen! :D

  3. Anonyymi Says:

    Narraisit edes vähän: en opiskellut yhtään...
    Seuraavalla kerralla: tuli vähän (1 min.) opiskeltua ;)
    Äippä

  4. inkkis Says:

    härregyyde toi sisäänkäynti tonne lunajutskaan! otitko suklaapitsaa?? :D

  5. Sanelma Says:

    heii äiti ja iskä; oon mä opiskellu jo aika hyvin! uskokaa tai älkää :D

    janina: just hyviä kommentteja, saat mut naureskelemaan täällä :D

    iina: eikö ooki iha hullun pelottava!! en ottanu vielä suklaapizzaa, mut en kerral pitää sit... :D

abcs