Turisteilua

Moii!
Nyt on sunnuntai-ilta. Takana rento päivä, johon kuului mm. pitkään nukkuminen (krapula?), leffassa käyminen, Sushi  Trainista hullaantuminen (taas vaihteeks… sushi on taivaallisen hyvää täällä! siis ne, missä ei oo kalaa) sekä suklaamunat ja –puput. Ei paha ;)
Eilinen päivä olikin sitten vähän tapahtumarikkaampi. Lähdettiin aamupäivästä käymään Sydneyn akvaariossa! Kunnon turistipaikka, joo-o, mutta oli oikeesti tosi kivaa. Nähtiin vaikka mitä kivoja elukoita ja vielä enemmän inhottavia elukoita. Lisäksi missattiin sopivasti päivän pahin sade kun samoiltiin siellä. Akvaario sijaitsi satama-alueella, mikä oli niin nätti… Olisin vaan halunnu ostaa jätskiä ja palloilla ympäriinsä siellä koko päivän. Näin ei kuitenkaan voinu tehdä, sillä piti lähteä kotiin valmistautumaan iltaan.

 
Kameran maisemakuvaus-asetus laitto mut näyttämään suht pelottavalta....
 
Ens vuoden Halloween-asu?
Illalla oli sit parit bileet tiedossa. Ekat oli Brandonin ja Chrisin 21-vuotispirskeet ja ne oli semmosessa jännässä galleriassa (?) satama-alueella ihan siinä Harbour Bridgen alla. Vieraille oli ilmainen ruoka- ja juomatarjoilu, taas kerran, eli oli ihan suht mellevää. Ei harmittanut. Tutustuin tosi kivoihin tyyppeihin siellä, joista yks tiesi jopa suomalaisen biisin, vauu…. Mahtavaa :D
Sieltä sit jatkettiin taksilla toisiin juhliin, joissa oltiinkin sit aamuyöhön asti. Ne oli kai jonkun pojan 19-vuotisjuhlat ja pakko sanoa, että sen vanhemmat oli tooosi mukavia! Oli siis muutkin vieraat. Ne oli niinku allasbileet mutta tällä kertaa ei ollut ilmasia juomia. Damn it… Joka tapauksessa, näin kaikkia Jortsun kavereita siellä ja muuta mukavaa. Oli hauska ilta!
 
Näkymä tästä ihan läheltä.
Tykkään Sydneystä tositositositositosi paljon. Kaikki ihmiset on niin ystävällisiä sekä tuttavallisia ja muutenkin hirmu iloisia.  Ehkä se johtuu ilmastosta? Suomalaisetkin tuntuu olevan kesällä paljon positiivisempia ja avoimempia ku talvella. Hmm… Julkinen liikenne täällä on ihanan halpaa. Kaupunkijuna maksaa alle 2 dollaria eli ei paljon mitään. Kaikki pienet leipomot ym. pienet putiikit on niin söpöjä ja tuoksuu aina ihan liian hyvälle. Täällä tuntuu olevan koko ajan jotain menossa.
Huomenna käydään varmaan tsekkaamassa jotain pääsiäiskulkuejuttua. En tiiä vielä. Terkut Suomeen. Jees moikka  xx
8 Responses
  1. Anonyymi Says:

    Moi kulta!

    Ollaan iskän kanssa täällä Keuruulla, terveisiä kaikilta, myös Juhani-isoenoltasi ja Sinikalta! Mummi järkyttyi kovasti, kun luki blogiasi: "joka iltako sitä pitää olla bileissä?"
    ;) Täällä sataa vettä ja keli on todella ankea. Pyysin mummia aloittamaan jo karjalanpiirakoiden leipomisen.

    terveisiä Jordanillekin!
    Hali!
    Äippä

  2. Sanelma Says:

    Hahah, voi mummia :D No mut ei täällä ainakaan mitään hätää ole eli sinäänsä ei mummilla huolehtimista.
    Kiitti terkuista ja kaikille takas täältä!

  3. KimmoL Says:

    Ihan mukavaa taitaa siellä Ausseissa olla. Omasta abikeväästä tulee 30 vuotta täyteen ja tähän aikaan opettelin petaamaan punkkaa, lankkailemaan hyppykenkiä ja purkamaan Kalasnikovia silmät kiinni. Täytyy myöntää, että sinulla on mukavampaa. Nauti elämästä.

  4. Anonyymi Says:

    Hahhah! Luin vanhoja kirjoituksiasi: "eihän sinne nyt viitsi paljoa roudata tavaraa, hankkii paikan päältä." Jordan ei meinannut saada nostettua sun jääkiekkokassiasi auton perään ja Patrick meinasi venäyttää selkänsä kantaessaan sen niille! Että sitten NIIIIIN vähän! :D
    Äippä

  5. Anonyymi Says:

    oikeesti tosi nättiä siellä! ja tosi kiva oikeesti kattoo näitä kuvia ku on muute nii ikävä >: hieno toi sun tuleva halloween-asu ;D

    t: J.J.J.L.

  6. Anonyymi Says:

    Aika random mut tänää aamupalal mun äiti vaa selitti kuinka se lukee tätä blogia innoissaan ja ihaili noita kuvia ja kaikkee! :D olin yllättyny siitä!! Oli vaa pakko tulla toi kertomaan!

    T: Margariini-Peksi

  7. Sanelma Says:

    kimmo: mäkin kyllä yritän lukea vähän pääsykokeisiin täällä ettei mene ihan liian hauskaksi :D

    äiti: nooo mutta olisinhan voinu pakata enemmänkin! mietitään näin päin :D

    janina: elä huoli, en ostanu tota naamaria :D näin yhel pikkupojal sen päässä ni piti itekin päästä kokeilemaan. mut ihana jos jaksatte lukee ja kommentoida yms. ikävä!

    janüsch: haha vähän hyvä! olin ihan fiiliksissä ku luin kommenttis! terkkuja äipälles!

    linnea: kiitos! :)

abcs