Täydellinen maanantai

No moi :)

Täällä on jo keskiviikkoiltapäivä, mut en ollu näköjään kertonu maanantaista, joka oli ihan huippupäivä. Yleensä tuntuu aina, että jotain puuttuu maanantaista jos ei tule Täydellisiä Naisia, mutta jopa huolimatta siitä, tää päivä tuntu aika nappivalinnalta. Anteeks, jos kuvat toistavat vähän samaa vanhaa kaavaa, mutta ilma oli mitä täydellisin ja valaistus hieno ymsyms. niin en voinut hillitä itseäni kameran kanssa. 
Sovittiin Jortsun kanssa, että pidetään yks kunnon herkutteluhetki viikossa tuolla suklaapaikassa. Maanantaina, herran tentin jälkeen, oli sit niin hyvä ilma ja muutenkin hyvä päivä että sallittiin ittemme vihdoin maistaa suklaapizzaa. Se oli taivaallista. Ihan uskomattoman hyvää. Yhdistelmä pizza + suklaa saattaa kuulostaa vähän hämyltä, mutta ei... Omnomnom. Kunpa kaikki pizzat olis tuollaisia :D
 
Kauniita ilmeilynaamoja lautalla...

Eka tarkotus oli lähteä käymään Bondi Beachilla, mutta päätettiinkin mennä taas Manlylle kun siellä oli yks hieno valokuvanäyttely käynnissä mikä haluttiin vielä katsastaa.
 
Kuva, mistä Jordan sai hepulin. Sen mielestä tuo näyttää vaaralliselta. Awws...
 
Ostin parit hassut sormukset, yhteensä $10. Oon shoppaillu yllättävän vähän, mut vastaavasti oon sit kaikkiin ostoksiin supertyytyväinen! Noiden sormusten lisäks oon ostanu rannekorun $12, tuon valkoisen topin mikä näissä kuvissakin on $20, hameen $20, t-paidan $5 ja i h a n a n maximekon $30. Ootan jotain tarpeeks kaunista päivää, että pääsen laittamaan sen mekon päälle. Oon ihan rakastunu siihen! Ennen kyllä aattelin, että ei mulle sovi pitkät mekot, mut sit kokeilin paria päälle ja... Jeah. Ai niin ja sitten ostettiin Hordanon kans molemmat laukut tuolta Manlysta, $30. Se on enemmänkin semmonen iso matkakassi kun mikään kaupunkilaukku. Huomasin eilen, kun raahasin sitä kaupungilla... Vieläkin hartiat kipeet :D
 

Manlyssa aikaa vierähti kai se pari, kolme tuntia kaupunkia ja rantaa kiertäessä. Yritin metsästää ittelleni bikineitä, mut jopa alennuksessa melkein kaikki biksut maksaa yhteensä yli $80... Tuli ikävä Ginan ja H&M:n bikineitä ja harmittaa kyllä, että en löytänyt omia tänne matkalle mukaan :D Tai no on mulla yhet, millä uiskentelen tässä talon uima-altaassa, mutta ne ei oo kivat. Niiii en oo vielä uinu meressä tai talon ulkopuolella :D Hahah.
 
Paluumatkalla aurinko olikin jo laskemassa, ja se valo - se oli upea! Onhan täällä ollut monia hienoja auringonlaskuja, mut tuo sattui juuri sopivasti lauttamatkalle että olin kuin pikkulapsi Toys'R'Us:ssa noiden näköalojen kanssa. Whiuuh.
 
Suklaasammakko, jonka sisältä paljastui tosi outoa vihreetä mönjää... Prinssi oli varmaan vähän kuukahtanu ja mädäntyny sinne? Yh.
 
Siinä vähän tuota näkymää, taas vaihteeksi. Kyllästyttääkö jo? Ehkä teitä, mua ei ainakaan. Satama-alue, niin kuin moni muukin tietenkin, tuntuu olevan joka päivä yhtä ihastuttava.

Eilinen päivä kului pitkän ja hitaan aamun jälkeen puistossa lueskellessa ja ihania pikkuputiikkeja kierreltäessä Oxford Streetillä, en tiiä onko sille alueelle joku tietty nimikin. Paikka ei vaan ollut ihan mun budjetille sopiva: esim. yks takki, mikä oli hullun hyvännäkönen, jäi jostain syystä kauppaan $965 hintalappunsa kanssa. Mut se alue oli tosi viehättävä kaikkine erivärisine asuntoineen yms. Se on myös kuulemma Sydneyn homorikkain alue. Se jopa näkyi, siis muissakin kuin ihmisissä. Näin monta " ONLY adults' supermarket"-kauppaa, mustaa luolaa, joiden näyteikkunat oli täynnä nahkaisia asusteita ja värikkäitä höyheniä. Hmm... Kaikista hauskimpia oli kuitenkin kirjat, mitä mainostettiin näyteikkunoissa. En voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin taas Golden Gaytime-jäätelön ja söin sitä siellä :D Joka tapauksessa, se alue oli tosi kiva! Paluumatka keskustaankin oli hauska. Bussin ilmastointi oli rikki, saksalaiset meidän edessä mainitsi sanan "Kaputt!" ja ilman miettimättä hihkaisin "Ist der Auspuff kaputt?". Nurre olisi varmasti ylpeä :DDD No, huolimatta tuosta nolosta keskustelunavauksesta matka oli hauska kolmen saksalaisen ja parin aussin kanssa. "Nein, der Air-Conditioner ist kaputt!"

Tänään nukuttiin (taas) pitkään, tehtiin hedelmäsalaatti ja siirryttiin alaterassille altaan viereen lueskelemaan. Aurinko meni just pilveen niin tulin sisälle dataamaan :D Kello on kohta jo melkein 2, tosi outoo... Mun kännykkä ei jostain syystä toimi täällä eikä mulla oo mitään muuta herätyskelloo, niin aamut venyy helposti pitkäks. En vaan pysty heräämään aikasin aamulla jos ei oo pakko, niin kuin jotkut ehkä tietäkin :''D Pitää varmaan tänään ostaa joku halpispuhelin ja liittymä, kun ei mulla oo paikallista puhelinnumeroakaan. Toisaalta, tässä on joku tietty rentous kun saa elellä ihan omassa rytmissään. Kaupunki on kuitenkin koko ajan hereillä mun kanssa.

Mut joo. Kauheesti olis taas muuta kerrottavaa, mutta ehkä tää postaus on jo tarpeeksi pitkä. Lähen nyt lenkille, moikat! xx
2 Responses
 1. Anonyymi Says:

  Hah!

  Näyttää tosi ankealta ja olosi tylsältä... :D
  Laitoin eilen kummeillesi blogiosoitteesi, niin saavat hekin ihastella kummityttönsä seikkailuja!
  Halaukset teille molemmille!
  Äippä

 2. Sanelma Says:

  Ookke. Haleja takas! :)

abcs