eXtriiiiiim!

Moikat!

Tulin vaan ihan pikapikaa ilmottamaan, etta palauduttu on maailman parhaimmalta/jannittavimmalta/rohkeutta vaativimmalta/rankimmilta/uskomattoman kauniilta viikonloppureissulta Katoomballe, Blue Mountainsille!

Viikonloppu sisalsi ihanien pikkukahviloiden ja muun pikkukylameiningin lisaksi patikointia vuorilla, laskeutumista, kanjoneissa uimista ja seikkailua, vesiputoukselta laskeutumista jne. Ja nyt, yllattavaa, olen niin vasynyt etten tieda edes mita kirjoitan. Teki vain mieli tulla kirjoittamaan, vaikka tosi Facebookissa taisinkin jo hieman yltiohehkutella naita kokemuksia. Yritan hillita itteni!

Ei tullut ikava suomalaista vappua, hahah. Kylla ulkosuomalaiset viettaa taallakin vappua, eli olis mahdollisuus ollut, mutta se nyt jai valista. Toivottavasti siella selvittiin hyvissa kuoseissa tyovaenpaivasta; mun kuosi talla hetkella on hyvin vaakkuva ja kivulias nilkuttelu ja jumissa olevat olkapaat. Paa sentaan kaantyy!

Mut palailen myohemmin paremmalla ajalla ja virkeammalla mielella, kunhan saan sahkopostiini kuvia lauantain kanjonireissulta. Kerrottavaa on nimittain ja paljon, tosin ei nain hienoa kokemusta pysty pukemaan sanoiksi. Ehka kuvat kertoo enemman! (Tosin ei nekaan nayta veden lampotylaa; n. 5C oli suht kylma kylpy. Mut kylla siihen tottu tunnin, parin jalkeen!) Tassa kuitenkin yksi nayte lauantailta ja toinen talta paivalta.

Haleja sinne!
xx

6 Responses
 1. Anonyymi Says:

  Huhhuh! Minä olin Indiana Jones Petrassa ja sinä??? Mielettömän upeata!

  Halit!
  Äippä

 2. Anne Says:

  Henkeä haukkoen luemme kokemuksistasi ja katsomme upeita kuvia...chillailuun ei taida kyllästyä,ikinä! Yhtä ihania päiviä lisää! kummitukset

 3. Anonyymi Says:

  Apina! Koitahan laitella taas päivityksiä! :)

  Nestori

 4. Hoopa Says:

  Kiva lukea itarannikon tapahtumista. Ainut vaan et oon ihan katkera, koska haluisin itse olla takaisin Sydneyssa ja kayda Max Brennerissa :D Mutta joo tata kayn lukemassa jatkossakin :)

 5. Tony Says:

  On iteki pitäny käydä tuolla vuorilla; siellä saa varmaan helposti montaki päivää kulumaan. Mitä sanot, olisko fiksuin tapa mulle vuokrata auto parin kaverin kaa?

 6. Ellaa Says:

  tosi kiva blogi!!<3. Saat uuden lukijan. :D Ja käy säkin vilkasemassa mun blogia ja lukijat on aina tervetulleita ;)

abcs