Vihdoin koneella!

No niin, moikka moi!

Kolmas päivä täällä Sydneyssä ok kääntymässä iltaan päin. Oon nyt Jordanin kanssa täällä kirjastossa, sen pitää tehä jotain yliopistojuttuja ja mä pääsin viimein koneelle. Siellä kotona ei siis toimi netti, joten päivitykset on nyt vähän hitaita. Mutta ei se mitään.

Mä lähdin matkaan siis sunnuntaina. Ennen koneen nousua piti käydä viel mummolassa ja Hesassa nopsaan, eli lähdettiin melko aikasin. Lentokentällä kaikki meni hyvin, virkailija ei huomauttanu edes 2,6kg ylipainosta laukussa yms. Mut sit tuli kyl fiilis päälle, ku pääsin koneeseen. Kone oli ylibuukattu ja ainoat vapaat paikat oli business-luokassa. No, mulla oli käyny hyvä tuuri ja mun paikka olu business-luokassa! Ja se oli ihan hullun ämee paikka ;D Levee penkki, mikä käänty melkein mihin suuntaan ikinä halusinkaan, omat tv-ruudut sun muut... Melkein 10h lentomatka meni nopsaan siinä matkatessa.

Mulla oli vaihto Hong Kongissa, ja pakko sanoo et se kaupunki näytti niiiin siistiltä! Olisin halunnu vaan hengailla siellä muutaman päivän. Mut, reilu tunnin vaihto ja sit lähtikin kone jo Ausseihin. Tällä kertaa olin normaaliluokassa, ihan takana. Mun vieressä istu semmonen nepalilainen mies ja joo... Lento oli suht inhottava kun oli kaikkia ilmakuoppia hirveesti yms. Mut turvallisesti pääsin kuitenkin perille.

Sydneyn lentokenttä oli aika hauska. Eka yks mies katto mua hullun julmasti ja kysy, et mitä lääkkeitä ja ruokaa mulla on mukana. Selitin jotain Panadolista ja suklaasta ja sit se ilkeennäkösenä ohjas mut toiseen jonoon. Lopulta mun ei tarvinnu edes avata laukkuja eli pääsin nopsaan niistä selvittelyistä läpi.

Olin Sydneyssä siis 10 aikoihin illalla. Käytiin siinä vielä kaupunkikierroksella ja totta kai katsastamassa Sydneyn Oopperatalo ja muut tärkeet näkymät. Olin ihan umpifiiliksissä. Vielä enemmän innostuin vielä ku päästiin "kotiin"; se talo on niiiiin hieno ja Charlie-koira on maailman sulosin! Se tosin karkas multa tänään, mutta jooo....

Eilinen päivä meni kokonaan kaupungilla. Aamu lähti tooodella hitaasti käyntiin; ei millään meinannu päästä ylös tai alkaa purkaa kamoja... Käytiin syömässä sushia ja nuudelia, kierreltiin kaupunkia ja käytiin kaikissa mielenkiintosissa paikoissa, kuten museossa, katedraalissa ja muissa. Mut siis oikeesti, ne oli hullun mielenkiintosia :D Käytiin myös leffassa ja muuta peruskamaa, mut oli tosi kiva päivä! Oltiin kotona siinä iltayheksän aikoihin ja melkein suoraan nukkumaan.

Tää päivä on menny kans kaupungilla. Jortsu lähti yliopistoon aikasin, mut mä en päässy sängystä ylös ennen puol 12. Yhen aikoihin pääsin lähtee kaupungille, mut meinas tulla vähän mutkia matkaan... No siis. Ensinnäkin olin ihan pihalla sen ulko-oven kanssa ku en saanu sitä millään lukkoon. Samalla, kun olin säätäny sen oven kanssa, ihmettelin että mihin Charlie hävis. Huhuilin sitä hetken ja pian joku valkonen karvapallo kurkisti portin takaa. Lähin sen perään, ja se vaan juoksi multa pakoon. Luulin eka, et oli kylmä päivä mut ku juoksentelee semmosen pikkuterroristin perässä nahkatakissa ni olin iha uupunu! Sain sen kuitenkin suht helposti kiinni ja jätin sen sit sisälle. Jordan kyl sano et se olikin vaan halunnu päästä sisälle koska ei se mihinkään karkaa, eli taitaa tulla samanlaisia lähtöjä sen kanssa myöhemminkin.

Tänään kierreltiin satama-aluetta läpi ja aurinkokin paisto. Täällä on ollu siis vähän sateista ja pilvistä, mut silti mun mielestä tosi lämmin eli tykkään kuitenkin. Käytiin myös semmosessa siistissä design-tapahtumassa ja ostin aika makeen rannekorun. Tunnin päästä mennään syömään vanhempien ja ainakin pikkuveljen kanssa ja illalla sit Oopperataloon konserttiin!

Unohin mun kameran tonne laatikoille kun ei saanut ottaa laukkuja mukaan. Tuli siis hullun tylsä listauspostaus, mut netti toimii kuulemma jo tänään eli pääsen muokkaamaan tätäkin siistimpään kuntoon! Jee. Harmi vaan ku en ottanu sitä mukaan koska tää kirjastosali on niin hieno.. Voisin vaan kierrellä tätä ympäri :D

Toivottavasti Suomessa kaikki hyvin. Oon meinannu jäädä jo muutamia kertoja auton alle kun en meinaa muistaa vasemmanpuoleista liikennettä. Moikat!
xx

Ylihuomisen ylihuomenna

Hola!

Tänään oli sit vika ylppärikirjotus, matikka. Oli aika jännä fiilis poistuu sieltä luokasta ja mennä automaattisesti meiän Lukio Loungeen ja sit yhtäkkiä tajuta et hei - eihän mull oo enää mitään pakollista täällä. Kaikki kurssit on suoritettu, kaikki kirjotukset kirjotettu (jos ne nyt meni läpi, eiköhän! koputtakaa puuta...) ja tää olis sit tässä. Tai no, ite valkolakkihan olis toki ihan kiva saada kuin myös ne ylppärijuhlat... Mutta niihin on vielä reilu pari kuukautta :)

"Juhlistin" tätä päivää mun amiskavereiden kanssa :D Mentiin keilaamaan ja sit loppuilta vaan hengailtiin. Oli tosi kivaa ja rentoo. Mun fiilis on kokonaisuudessaankin tosi rento, vaikka tuntuukin että mulla on vielä tosi paljon hoidettavaa ennen sunnuntain lähtöä. Haluaisin nähä ja sanoo pienet heipat kaikille ystäville ja nähä sukulaisiakin, hankkia vielä pari juttua sinne reissuun, täyttää hakemukset yliopistoihin (mihin haen?) ja ammattikorkeisiin (mihin haen?), hankkia pääsykoemateriaalit ja pahin - pakata. Mä inhoon pakkaamista. Oon varmaan maailman hitain ja toivottomin pakkaaja. Alotan sen aina ihan liian myöhään ja sitten ärsyynnyn siitä, miten vähän mulla on aikaa pakata. Mutta, nyt oon jopa suunnitellut vähän tätä urakkaa! Pakkailen pikku hiljalleen, aina vähän päivässä... Mitä mulla nyt on, kolme päivää enää aikaa :D Mutta toisaalta, oon Sydneyssäkin vaan sen 7 viikkoa että eihän sille ajalle mitään kummosempia tarvitse. Oli miten oli, mua inhottaa se pakkaaminen.

Huomenna aattelinkin käydä kaupungilla vähän ostoksilla, ennen ku meen kaverin kanssa leffaan. Illalla on vielä kevään vika laulutunti ja sitten yleistä härväystä. Perjantai ja lauantai on myös täynnä ohjelmaa, eli voi olla että tää mun painajaispakkaaminen täytyy oikeastikin aloittaa organisoidusti - esmes huomenillalla. Ehkä.

Ai niin! Oli mulla syykin, miksi itse asiassa tulin kirjoittamaan tänne mun matkablogiin jo nyt vaikken matkalla vielä olekaan. Siellä talossa, missä asun, ei toimi nyt netti. Toivon niin paljon, että se saadaan kuntoon mahdollisimman pian. Sit pääsisin kirjoittelemaan tännekin helposti, koska tein tän blogin kuitenkin Sydneyn reissu-blogiks. Pidetään peukkuja pystyssä, että se saadaan toimimaan!

Nyt painun yöunille ja nukun aamulla piiiitkään enkä laita herätyskelloa lähellekään. Ihanaa :)

Öitä kaikille!

Malttamattomia odotuksia

Helouu!

Siitä on nyt reilu kuukaus, kun matka Sydneyyn varmistu. En oo oikein antanu ittelleni lupaa fiilistellä ihan kympillä, koska vielä pitäis hetki keskittyä kouluun sun muuta. Mut nyt (just kirjotusten alkaessa, heh heh...) tajusin, että kahen viikon päästä mä oon just saapunu Sydneyyn ja oon jo siellä! Ihan käsittämätöntä! Eihän tästä illan lukemisesta oo tullu mitään, mutta korvaan sen huomenna vaikka.

En ollu vielä ihan kauheesti valmistellu matkaa ennen ku tänään. Käytiin ostaa miniläppäri ja tää on kyl tosi kiva ja näpsäkkä! Ja kevyt; joku reilu kilon eli voin kannella tätä siellä ympäriinsä. Tän nimi on Vauva! Heh. Lauantaina käyään sit shoppailee muuta tarpeellista. Eipä tässä kauheesti nyt viitti sinne roudata tavaraa, eiköhän sieltä löydy kaikkee kivaa kuitenkin.

Mut joo, nyt Täykkäreitten pariin. Palaillaan taas piakkoin, lähempänä matkaa....
Whiiii! 2 viikkoo!!!
abcs